7.1.10

James Merrell & badrumsdrömmar

Nu står det klart, vårt badrum ska få ett rejält ansiktslyft. Sedan vi flyttade in för lite mer än ett & ett halvt år sedan har vi planerat att göra om badrummet, men då hela lgh var i behov av renovering har badrummet fått stå med sin 60-tals inredning... Kaklet har börjat spricka och plastmattan är allt annat än tilltalande. Ska ta en före och efter bild så får ni se. Tyvärr blir det inte betongväggar denna gång, men grått blir det iaf.
Allt för ofta när man diskuterar badrumsrenoveringar med folk pr man om enorma summor, så mitt/vårt mål med denna renovering är att med en relativt smal budget göra något personligt och fräscht. Så vi får se hur utmaningen går...Är just nu på jakt efter ett skåp som ska få stå i det nya badrummet. Får gärna se ut som på bilden nedan, tagen av fotografen james merrellsom även fotat det övriga bilderna också. Vill ni se mer av hans portfolio titta in här.

1 kommentar:

  1. so funny! I've found the first of these pictures on other blog and I liked it so much that I decided to save it.... and here it is again. Good choice!

    SvaraRadera