29.3.10

Inslag av chockadbrunt

Hittade det här fina hemmet - Gillar det maskulina inslagen som Uffe Buchard skapat i sitt hem i centrala Köpenhamn. I övrig går renoveringen av badrummet långsamt framåt, hoppas på att kunna lägga upp bilder innan veckans slut.


Bilder lånade från Bo Bedre

24.3.10

Home sweet home

Nu börjar det klia i fingrarna, Vill flytta hem igen & börja fixa. Om allt går som det ska får vi flytta hem igen lagom till påskhelgen - då ska badrummet stå klart & vattnet vara inkopplat igen. I väntan får jag sitta & planera & skissa på nya projekt.
Bolig magasinet

22.3.10

Tjuvkik

Är bara tvungen att fortsätta min hyllning till senaste Elle interiör som bjöd på en mängd inspiration i senaste numret. Hemmet på Söder i Sthlm som fick pryda första sidan har helt underbara tabletter på bordet inhandlade på Svenskt tenn. Så när badrummet blir klart och jag fått ordning hemma bär det av till Strandvägen för att inhandla olika världsdelar i svart vitt. Även industrilampan i koppar som syns på bilden längts är en ny favorit (Davey, diameter, 19 cm för 1400:- ).

Bilder lånade från Elle interiör

19.3.10

Gråa inslag

Senaste numret av Sköna hem bjuder på det här svala vita hemmet från Gävle. Gillar balansen som man lyckats skapa, en blandning mellan lantligt & city.



Sköna hem

16.3.10

trash deluxe

Tänkte visa varifrån jag hittade inspirationen till oversize kalendern jag skrev om igår. Senaste Elle interiör är en riktig skattkammare - En hel uppsjö av fina hem, som det här fabriksinspirerande hemmet i Köpenhamn, blandningen av antikviteter, konst & gamla bruksting från fabriker är en riktig hit.
Bilder Elle interiör

15.3.10

HAY


Nästa inköp får bli den här väggkalendern från danska Hay, designad av Pino Tovaglia. Kalendern går även att beställa med svart bakgrund. Måtten är H 67 x B 47 cm.

14.3.10

Nytt inredningsvaruhus

Den 11 mars öppnades portarna till Gertrude Home & Bath på Smålandsgatan 16 i Sthlm. Jag var där igår och kikade in det nya varuhuset med 900 kvm möbler, textilier & prylar. Blev glatt överraskad - snygg lokal med inspirerande butiksinredning & inspirerande utställningar. Inredningen i butiken är skapad av Code Conceptdesign. Vill du veta mer, gå in här på deras hemsida.
Bilden är lånad från butikens hemsida

8.3.10

Ljuspunkt

Nu har äntligen badrumsrenoveringen börjat. Jag var förbi idag & tittade, & nu ser det mer ut som en krigsdrabbad betong bunker än ett badrum, men inom några veckor hoppas jag på en förvandling. Nedan lägenhet från Danmark andas vår




Bilder lånade från Bolig magasinet

2.3.10

Frossa i kuddar

Mars månad och sol - en dag som denna kan man inte annat än börja längta till våren. Senare i veckan kommer vårt badrum att börja rivas och lagom till april hoppas jag på att jag har ett nytt badrum och en ny färg på golvet. Längtar redan tills jag kan börja plocka fram vår garderoben för inredningen och göra en del kompletteringar. En tanke är att utöka antalet soffkuddar med det här blå kuddarna från Day Home.