30.3.09

Living

Titta vilka fina matplatser jag hittade i senaste Living Etc! I helgen fick jag tag i mitt nya projekt - en skyltdocka som skall fixa till med lite färg. Lägger upp bilder så fort den är klar. //xxx

27.3.09

Friday is a good day

Fredag idag & vi älskar det! Snart blir det lite fredagsbubbel för mig, efter det ska jag försöka hinna en sväng på stan. Hittade en urfin staty förra helgen på Årstiden, som jag gärna skulle vilja titta en gång till på... Ska försöka njuta så mycket som möjligt av denna lediga kväll, då jag ska ut på uppdrag imorgon. Ha en trevlig kväll!

25.3.09

Mina fåtöljer

Kom på imorse att jag lovat er bilder på mina gustavianska fåtöljer som jag har gjort om. Målade karmarna i silver & tyget med vit textilfärg. Tog med före & efter bilder, mest för att visa i vilket skick det var i innan jag började min omvandling. Nu ska jag rusa ut på lunch, ha en fin dag!



24.3.09

Hemma hos Lisa

Formgivaren Lisa Bengtsson som jag tidigare skrivit om har nu börjat blogga på Elle interiör, gå in här & titta.

23.3.09

Sirligt


Nu har jag haft bloggpaus tillräckligt länge :) ibland flyger tiden bara iväg. Här kommer lite mer inspiration från Lyn Gardner´s hemsida (Thanks Geisslein)! Det sirliga vita känns sååå vårit, tyvärr fick vi en släng av snö i Sthlm igår, men snart borde väl våren vara här?
Ta hand om er!

16.3.09

Chic!

Living etc har fått till ett härligt aprilomslag!

Romantiskt

Solen har tittat fram idag & det är måndag, känns faktiskt helt ok...För att flörta lite extra med denna mars måndag går inlägget i romantikens tecken, gulligt va! :)





Taverne-agency

12.3.09

Bild Day
Bilden får illustrera min fredag. Morgondagen kommer bara att ägnas åt en massa fix, ska bli toppen! Ha en fin kväll...

11.3.09

Dagens tip

IKEA har lanserat flera sommarnyheter, hittade denna lilla pärla via Dreamhouse. Perfekt att ha på landet där det ibland kan bli lite myggit. Massor av kuddar å en god bok, perfekt för en sommareftermiddag!
Bild lånad av IKEA

9.3.09

Nytt magasin!

Måndag igen, ibland går helgerna såå snabbt, men det är väl så när man har det bra. Såg Leilas nya matprogram igår på tv4 plus, kanske inte så mycket på matlagningen då jag inte kan skryta med min kokkonst utan mest på allt runt omkring- Hennes torp med alla pastelliga färger på inredningsprylarna, gillar att hon håller en vit bas & sen blandar hej vilt. Ska bli kul och se hennes magasin som kommer ut nu i slutet av mars, alltid mysigt med nya tidningar, finns en så härlig skapar glädje i nylanserade tidningar. Annars har jag målat, å målat på mina fåtöljer, krävs minst fyra lager färg på vardera fåtölj för att få det resultatet jag vill ha.

6.3.09

with flowers in my...

Nu väntar en efterlängtad helg. Ska kanske försöka få med mig en bukett anemoner hem, gärna vita eller lila eller både & kanske...Fint att arrangera i olika flaskor!

4.3.09

La Cucina

Ett mysigt kök med med turkosgröna inslag, ser ut som ett riktigt sommarkök. Känner att våren smyger sig på när man är ute nu, men jag längtar tills solstrålarna letar sig längst in i rummen å fyller hela lägenheten med ljus...



2.3.09

En helg fylld med gardiner & färg...

Hoppas ni haft en bra start på denna vecka, själv har jag späckat schema fram till torsdag, så det är bara samla energi. I helgen fick jag äntligen hem två av mina efterlängtade gardinlängder, ser ut som på bilden nedan (lånat av Zandvoort). Hann även med att börja förvandlingen av mina fåtöljer som jag berättade om förra veckan. Typiskt nog tog färgen slut precis när jag började få in snitsen, men på torsdag har jag förhoppningsvis lite tid över att fortsätta med mitt stolprojekt...